Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij Wildtimer?
Wildtimer
Voor echt geld spelen!

Wildtimer

De Wildtimer is een bekende Timer gokkast. Deze gokkast is lid van de familie Timer, zoals de gokkasten Oldtimer, Twintimer of Steptimer ook zijn. Deze serie online gokkasten zijn erg populair onder de Nederlandse gokkastliefhebbers. Het gaat hier om klassieke gokkasten waarbij u nog met fruitsymbolen speelt. Ze worden ook weleens fruitautomaten genoemd. In een kroeg of echte gokhal komt u deze ook vaak tegen en deze kan nu gratis gespeeld worden via onze site. U hoeft geen echt geld in te zetten om de rollen te laten draaien. Neem plaats, klik op de start knop en laat de rollen van start gaan om een leuke combinatie te maken.

Bij het basisspel hebt u de sterren die willekeurig op de drie rollen terecht kunnen komen. Deze geven u een prijs van 20 credits als er drie op de rollen staan weergegeven. De rest van de fruitsymbolen dienen wel op actieve winstlijnen terecht te komen voor een winst. De winst wordt weergegeven in het uitbetaling tabel aan de rechterkant. Zo ziet u precies wat u kunt winnen bij een gevormde combinatie. Het is van belang dat u weet hoe deze gokkast werkt voordat u voor geld gaat spelen, probeer hem daarom eerst even gratis uit.

Het doel van het spel is om bij het bovenspel terecht te komen, waar vijf winstlijnen aanwezig zijn en de winsten ook groter zijn. De minimale winst bedraagt bij het spel boven 40 credits en u speelt daar met een inzet van 5 credits. De vijf actieve winstlijnen zorgen ervoor dat u veel sneller een mooie winst ontvangt en betere combinaties vormt. Ga de Wildtimer gokkast gratis spelen of voor geld via gokkasten-gratis.org.

Inzetten op Wildtimer

1. Muntwaarde: De muntwaarde hangt af van de credits die u inzet, u speelt met 1 of 5 credits of 20 credits, elke credit is 0,10 euro waard.

2. Inzetten: Speel beneden altijd met 1 credit en bij het bovenspel altijd met 5 of 20 credits.

Speciale functies

1. Wildtimer symbool: Het wildsymbool is alleen actief wanneer u met een credit inzet van 20 credits speelt. Dan zal het wildtimer symbool andere symbolen kunnen vervangen.

2. De sterren: De sterren zijn soort van scattersymbolen die een mooie winst van 20 credits geven wanneer er drie van deze symbolen bij het basisspel verschijnen, deze hoeven overigens niet op een actieve winlijn te staan.

3. Inzetmogelijkheid: Bij een inzet van 5 of 20 credits worden er meer winlijnen actief, zo speelt u met vijf winlijnen bij het spel boven.

Waarom Wildtimer gokkast gratis spelen

De Wildtimer gokkast, één van de bekende Timer gokkast familie kan gratis gespeeld worden zodat spelers die nieuw zijn en nog niet eerder gokkasten gespeeld hebben het even kunnen uitproberen. Bent u zelf al een gevorderde speler dan kunt u direct voor geld gaan spelen.

BetCity

Betcity

Bonus: € 100

Pragmatic Play stakelogic Evolution Gaming Playson Merkur Software Gamomat Peter & Sons Oryx Gaming netent Greentube red tiger gaming Nolimit City Atomic Slot Lab Relax Gaming blueprint gaming play and go microgaming Blue Guru Games Bluberi 1x2 Gaming 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

iDeal mastercard visa maestro