Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij Random Flashback?
Random Flashback
Voor echt geld spelen!

Random Flashback

De Random Flashback gokkast lijkt veel op de Random Runner en niets is minder waar. Hij is in een nieuw jasje gestoken en zou zo uit een speelhal uit uw eigen omgeving kunnen komen. Alleen nu kunt u hem spannend online spelen en met nog één extra functie! Er is een 0-1 spel waarbij u puur voor de volle winst kan gaan spelen en direct munten naar boven toe speelt. Deze gokkast komt net als de originele gokkast (Random Runner) langzaam op gang, maar als hij eenmaal losgaat bij het bovenspel dan is er geen houden meer aan. Speel en verhoog de winsten op de Random Flashback.

Bij het basisspel van deze gokkast kunt u met een inzet van 0,10 euro spelen, ook wel 1 credit. Er is hier maar één winstlijn aanwezig. Als u een gokkast liefhebber bent die graag met meer winstlijnen speelt zult u het bovenspel moeten spelen. Wanneer bij het spel beneden de kroonsymbolen willekeurig op de rollen verschijnen geeft dit een prijs van tussen de 8 en 80 credits. Als u een leuke winst hiermee hebt behaald kunt u ze spelen naar boven en met meer winlijnen spelen, handig nietwaar?

Boven speelt u met 5 credits en zijn combinaties nog meer waard. Zo kunt u in het uitbetalingstabel precies zien hoeveel ieder symbool waard is. Symbolen zoals de watermeloenen, aardbeien en druiventrossen zijn 80 credits waard en het ster symbool het hoogst, maar liefst 200 munten. De zeven symbolen gelden bij het spel boven als een mystery winst die u een prijs van tussen de 20 en 200 munten kan geven.

Inzetten op Random Flashback

1. Muntwaarde: Inzetten van 0,10 euro per draaibeurt beneden en 0,50 bij het spel boven.

2. Inzetten: Zet 1 credit in om het basisspel te spelen en 5 credits om boven te gaan spelen met meer winstlijnen (5 in totaal).

Speciale functies

1. Het zevensymbool. Het zevensymbool geldt boven alleen als mystery winst. Wanneer er drie hiervan op een actieve winstlijn (5 winstlijnen) terecht komen zult u een leuke prijs ontvangen. Het is iedere keer weer een verrassing en dit zal tussen de 20 en 200 munten liggen.

2. Kroontjes: Beneden zijn de kroontjes aanwezig die willekeurig op rollen kunnen vallen om een winst weg te geven. Ontvang hierbij een winst van tussen de 8 en 80 credits.

Waarom Random Flashback gratis spelen

Als liefhebber van de Random Runner gokkast kunt u nu deze Random Flashback gokkast eens goed leren kennen door gratis te gokken erop. Het komt veel overeen met elkaar, met alleen op deze gokkast een hogere winst bij de kroonsymbolen en het warpspel waarbij u direct munten naar boven toe speelt.

BetCity

Betcity

Bonus: € 100

Pragmatic Play stakelogic Evolution Gaming Playson Merkur Software Gamomat Peter & Sons Oryx Gaming netent Greentube red tiger gaming Nolimit City Atomic Slot Lab Relax Gaming blueprint gaming play and go microgaming Blue Guru Games Bluberi 1x2 Gaming 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

iDeal mastercard visa maestro