Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij Magic Circle?
Magic Circle
Voor echt geld spelen!

Magic Circle

De Magic Circle gokkast heeft een uniek bonusspel in huis. Dit spannende spel wordt geactiveerd wanneer er een combinatie gevormd wordt met de blauwe of rode ster symbolen. Deze kunnen willekeurig op de rollen verschijnen en bij een inzet van 10 credits kunnen ook de kleuren verschillend zijn. Rollen kunnen vastgehouden worden zodat u een tweede kans krijgt op een goede combinatie en er wordt met 1 credit bij het benedenspel gespeeld. Er is één winstlijn actief op dat moment, wanneer u de inzet verhoogd kunnen combinaties ook kris kras gevormd worden waardoor u veel sneller een combinatie maakt.

Er kan gespeeld worden met een creditinzet van 1, 5 of 10 credits. Om het spannender te maken kunt u de credits hoger zetten door op kies spel te klikken. Zo kunt u veel sneller het bonusspel activeren waar deze gokkast vooral om draait. Het bonusspel is een draaiend rad met knipperende lichten en verschillende prijzen erop weergegeven. Wanneer u op de Stop knop klikt zal het knipperende licht ergens op terecht komen. Dit kan op een prijs, de pijl of een stop gebied zijn. Wanneer hij op een pijl belandt zullen er nog hogere winsten behaald kunnen worden, belandt het op het gebied met stop erop dan is het bonusspel ten einde.

Inzetten op Magic Circle

1. Muntwaarde: Speel met dezelfde muntwaarden van 0,10 euro, wel kan de inzet van de credits omhoog gezet worden waardoor u met een hogere inzet aan het spelen bent.

2. Inzetten: Speel met een inzet van 1, 5 of 10 credits. Door met 5 of 10 credits te spelen maakt u sneller kans op het bonusspel.

Speciale functies

1. Bonusspel: Er worden rode en blauwe ster symbolen weergegeven op de rollen. Wanneer u drie van deze symbolen van dezelfde kleur met een inzet van 1 of 5 credits krijgt zal het bonusspel gestart worden. Speelt u met een inzet van 10 credits dan kan het ook in combinatie van de kleuren gevormd worden, zo kunt u dus met rode en blauwe ster symbolen gemixt het bonusspel activeren.

2. 0/1 warp spel: Het 0/1 warp spel is een spel waarbij u de punten omhoog speelt. De kans dat u de punt omhoog speelt is maar liefst 99,9%.

Waarom Magic Circle gokkast gratis spelen

De Magic Circle gokkast is geen onbekende gokkast onder spelers die al vaker een gokkast online of offline hebben gespeeld. Ook deze kast kan gratis gespeeld worden. Gratis gokkasten spelen zorgt ervoor dat u het spel beter onder de knie krijgt voordat u voor geld gaat spelen. Ook kan het zijn omdat u gewoon graag voor de plezier de gokkasten speelt. Zo kunt u urenlang, dagenlang, zelfs wekenlang spelplezier beleven zonder er ooit geld voor uit te geven.

BetCity

Betcity

Bonus: € 100

Pragmatic Play stakelogic Evolution Gaming Playson Merkur Software Gamomat Peter & Sons Oryx Gaming netent Greentube red tiger gaming Nolimit City Atomic Slot Lab Relax Gaming blueprint gaming play and go microgaming Blue Guru Games Bluberi 1x2 Gaming 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

iDeal mastercard visa maestro