Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij Hell`s Bell`s?
Hell`s Bell`s
Voor echt geld spelen!

Hell's Bell's

De Hell’s Bells gokkast moet u zeker eens uit hebben geprobeerd, al is het niet voor echt geld, dan wel gratis. Via onze website kunt u deze gratis gokkast ongelimiteerd spelen zonder er geld voor uit te geven. Bij deze gokkast zijn de inzetten omhoog te zetten tot aan 200 credits per draai. Dit betekend dat u met een inzet van 20,00 euro per draai speelt. Het is ook mogelijk om gewoon laag te spelen met 10 credits (komt uit op 1,00 euro per draai) maar dan maakt u geen kans op het bonusspel.

Het bonusspel kan geactiveerd worden door de duivelsymbolen, er zijn blauwe en rode duivelsymbolen aanwezig op de rollen. Wanneer u met een inzet van 20 tot 60 speelt zullen deze op een actieve winstlijn terecht moeten komen om het bonusspel te starten. Als u met een inzet van 80 tot 200 credits speelt kunnen de duivels willekeurig kris kras op de rollen terecht komen zodat het bonusspel gestart wordt. Erg belangrijk is om te weten dat het wel duivels moeten zijn van dezelfde kleur.

Het mooie aan de Hell’s Bells gokkast is dat u direct de inzet kan gaan bepalen bij het spelen. U hoeft niet eerst de credits op te sparen bij een benedenspel, maar u speelt met dezelfde rollen bij iedere inzet. Klik op “choose game” om de direct te wijzigen wanneer u gaat spelen. Hoe hoger de creditinzet, hoe hoger de winsten. In het uitbetalingstabel kunt u alle winsten direct zien zodat u weet waar u kans op maakt bij het laten draaien van de rollen op deze gokkast.

U ontvang 500 oefenmunten wanneer u gaat spelen op deze gratis gokkast. Deze kunt u gebruiken om de gokkast te leren kennen. Bij het gratis spelen heeft u dezelfde mogelijkheden als bij het spelen voor echt geld, ook de uitbetalingspercentages blijven hierbij hetzelfde.

Zoals u wel gewend bent van Powerlounge VIP kunt u met zeer hoge inzetten spelen op deze gokkasten. Zo kunt u ook wel 500 euro per draai winnen op de Hells Bells van deze aanbieder. Met een Hells Bells symbool kunt u ook mystery winsten behalen wat tot het bonusspel wordt gerekend. Speel de gokkast zelf en activeer het spannende bonusspel door even een gok te wagen voor echt geld of gratis.

Inzetten op Hell’s Bells

1. Muntwaarde: Elke credit is 0,10 euro waard, en er kan gespeeld worden met 200 credits in totaal, speel zo met 20,00 euro per spin. Er wordt altijd met vijf winstlijnen gespeeld, of u nou met een creditinzet van 10 of 200 speelt, alleen de winsten zullen hoger worden bij het verhogen van de inzet.

2. Inzetten: De inzetten kunt u wijzigen door even op choose game te klikken. Stel hem in op 10, 20, 40, 60, 80, 100, 150 en 200 credits.

Speciale functies

1. Het duivelssymbool. Met het duivelssymbool kan een bonusspel gestart worden. Zorg ervoor dat u met een inzet van 80 credits aan het spelen bent zodat ze kris kras op de rollen kunnen verschijnen. Er zijn twee verschillende duivels aanwezig op de rollen, zo zijn er de rode, en de blauwe duivels. Met beide symbolen kan dit bonus spelletje gestart worden.

2. Bellmeter: Er is een bellmeter aanwezig waar de winsten op worden opgeslagen. U kunt in totaal 16.000 munten hierin opslaan en dan worden de winsten naar beneden bij het reguliere saldo toegevoegd (als u over deze 16.000 munten heen gaat). Het is mogelijk om credits van deze meter af te halen naar het saldo toe als deze op 0 komt te staan. Klik even op “save from winbank” en de munten worden stuk voor stuk naar beneden toe gezet.

3. Autoplay: Bent u het zat om gokkasten te spelen door iedere keer op de knop “start/gamble” te klikken, dan kunt u nu kiezen voor de autoplay functie. Klik op de Autoplay off boven de start knop en laat de rollen automatisch draaien. Als er komt te staan “Autoplay on” in het geel zult u automatisch spelen op de gokkast.

4. Hell’s Bells bonusspel: Het Hell’s Bells bonusspel staat aan de rechterkant van de uitbetalings tabel weergegeven. Hierbij kunt u tot wel 10.000 munten in één keer verdienen, om hier kans op te maken zult u de duivelssymbolen even op de rollen zien te krijgen zoals zij worden aangegeven in het uitbetalings tabel.

Waarom Hell’s Bells gratis spelen

Door deze gokkast gratis uit te proberen leert u het beter kennen alvorens u geld gaat storten. De VIP Powerlounge gokkasten kunnen er soms even ingewikkeld uit zien waardoor u misschien eerst gratis wilt kijken hoe het spel nou gespeeld moet worden. Als u even hebt gespeeld zult u al snel erachter komen dat het juist om een eenvoudige overzichtelijke gokkast gaat die gemakkelijk bespeelbaar is en erg gebruiksvriendelijk. Speel hem zelf in volledig scherm door hieronder op de blauwe knop te klikken.

BetCity

Betcity

Bonus: € 100

Pragmatic Play stakelogic Evolution Gaming Playson Merkur Software Gamomat Peter & Sons Oryx Gaming netent Greentube red tiger gaming Nolimit City Atomic Slot Lab Relax Gaming blueprint gaming play and go microgaming Blue Guru Games Bluberi 1x2 Gaming 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

iDeal mastercard visa maestro