Wil jij die bonus van € 750 en 75 free spins bij Arabian Nights?
Arabian Nights
Voor echt geld spelen!

Arabian Nights

Maak kennis met de Arabian Nights, het is nacht, de maan schijnt en u begeeft uzelf midden in de woestijn. Er is een jackpot aanwezig waar bij iedere spin de kans aanwezig is dat u deze wint. De spanning wordt nog meer verhoogd vanwege de scatters en wildsymbolen. Zo op het eerste gezicht lijkt dit een simpele gokkast maar de winsten die deze kan uitbetalen zijn niet mis! Bij vijf Arabier symbolen maakt u kans op de jackpot of wint u 10.000 munten in één keer!

Inzetten op Arabian Nights

1. Muntwaarde: U speelt altijd met dezelfde muntwaarde. De inzet is 0,20 per spin.

2. Inzetten: Inzetlijnen kunnen wel ingesteld worden tussen de 1 en 10.

3. Het inzetniveau zal altijd op 1 blijven staan.

Speciale functies

1. Het scattersymbool, weergegeven als een wonderlamp kan gratis spins geven en prijzen vermenigvuldigen. Bij drie of meer scattersymbolen ontvangt u 15 gratis spins. De winsten zijn altijd verdrievoudigd, zo lopen de winsten nog hoger op tijdens gratis spins. Niet zo verwonderlijk dat deze gokkast zo populair is nietwaar?

2. Arabier, wildsymbool, hoe u het ook wilt noemen deze geeft u de mogelijkheid om een hoge jackpot in de wacht te slepen. De wildsymbolen zelf vervangen andere symbolen, bij vijf opeenvolgende op actieve wedlijnen kunt u de jackpot winnen of 10.000 munten.

Waarom gratis gokkasten spelen

Het lijkt zo op het eerste gezicht een moeilijke vraag, maar deze is gemakkelijk te beantwoorden. Een gratis gokkast zorgt ervoor dat u kennis maakt met het spel alvorens u geld gaat storten. Door op gokkasten zoals de Jackpot 6000 en Supernudge 6000 gratis te spelen kent u het spel al beter en maakt u niet snel fouten door te hoog in te zetten. Ook is dit het geval bij de Arabian Nights slot. Speel hem bij Klaver Casino en ontvang extra bonussen zoals een aanmeldbonus en gratis spins.

“Arabieren, kamelen, wilds, scatters en een zeer hoge jackpot aanwezig”

Emojino

Emojino

Bonus: € 750

netent Pragmatic Play Elk Studios Quickspin betsoft blueprint gaming Evolution Gaming stakelogic 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

visa mastercard maestro trustly sofort skrill neteller paysafe card